Câmpurile de orez sunt foarte frumoase! Turiști din diferite părți ale lumii vin pentru a vedea acele domenii în Vietnam, Bali, China și Japonia. Orez pot fi cultivate aproape oriunde, chiar și pe un deal abrupt sau zona de munte cu utilizarea apei-controlul terasă sisteme. Deși părintele său specii sunt native din Asia, iar anumite părți ale Africii, secole de comerț și export, au făcut un lucru obișnuit în multe culturi din întreaga lume.
Metoda tradițională pentru cultivarea de orez este inundarea câmpurilor de timp, sau după, stabilirea materialul săditor. Oamenii care lucrează în domeniile purta încălțăminte specială "Geta", care seamănă cu ambii saboți și flip-flops. Ele sunt un fel de sandale cu un ridicat bază de lemn a avut loc pe picior cu un material curea pentru a păstra de metri deasupra solului.
Există 40.000 de soiuri de orez și ele variază în formă, culoare, și dimensiunea! Orezul este de multe ori caracterizată ca una din cele trei soiuri cu bob lung, bob mediu, sau orez cu bob scurt. Aceste soiuri se referă la lungimea și forma boabelor. Pur și simplu vorbind, orez cu bobul lung va avea un timp mai lung de formă cilindrică, întrucât orez cu bobul scurt va fi mai scurt și mai larg. Atunci când gătiți feluri de mâncare de orez, veți dori să se gândească la textura dorită de orez. Conținutul de amidon variază de la orez de tip a tip de orez. Aceasta va afecta dacă orezul este lipicios sau lumină și pufos. Orezul este natural brown după recoltare, dar, odată ce bogat în substanțe nutritive strat exterior de tărâțe este eliminat, acesta este de culoare albă. Orez roșu, orez negru, orez violet toate caracteristică unică pigmentare în tărâțe. Pentru aceste colorate soiuri de orez, tărâțe de strat, de obicei, rămâne de adăugat recurs vizual și adaugă valoare nutritivă. Aroma este un alt factor să ia în considerare atunci când gătit cu orez. Orezul Basmati este un tip de orez cu bob lung, care este popular printre preparate din bucătăria Indiană și alte mâncăruri etnice. Orez Jasmine, uneori, cunoscut sub numele de Thai orez parfumat, este un tip de orez cu bob lung, cu o perioadă lungă de kernel și ușor lipicios textura atunci cand este gatita.
Și există atât de multe feluri de mâncare cu orez: paella spaniolă, Japoneză sushi, risotto Italian, uzbecă pilaf și bunica lui preferat caserola!
Atât de gustoase! Atât de bine ! Yammy!
No comments:
Post a Comment