Hrisca, care este de obicei găsite în alimente crude dieta retete, are un ușor înșelătoare nume care poate cu ușurință să provoace confuzie. Hrisca nu este de grâu, nici nu este legat de grâu. La fel ca multe alte așa-numitele "cereale integrale," hrișcă nu este punct de vedere tehnic un bob, nici cereale. Hrisca este derivat din semințele unei plante cu flori. O sămânță folosit pe scară largă în europa de est gătit, făină de hrișcă este utilizată în mod tradițional pentru a face blinis (clatite mici, consumate cu caviar). În Italia este folosit uneori pentru a face gnocchi. Hrisca paste este baza de celebrul pizzocheri, nordul italiei, fel de mâncare făcut în mod tradițional cu cartofi, varză și brânză.
Din hrișcă oameni chiar fac miere. Miere de hrișcă are un profund, culoare maro inchis, cu miros înțepător, puternic melasă ca aromă de pământ și este ridicat în conținutul de minerale și compuși antioxidanți. Când Masha este tuse Urs îi dă sirop cu miere hrisca. Ajută-i să trateze o tuse destul de eficient.
Coji de hrisca sunt folosite ca umplutură pentru perne și zafu. Ursul are atât de multe perne umplute cu ei. Și-l aduce atât de multă bucurie de a dormi pe ele.
Acum dragilor știi aproape totul despre aceasta planta speciala! Surprinde-ți prietenii cu tot ceea ce ați învățat azi!
No comments:
Post a Comment